Dunaparti ház eladó 229000000

Eladó a Szentendrei Duna- part egyik ékköve!

Igazi mediterrán ritkaság!

A 220 négyzetméteres ház amerikai modern adobe stílusban épült 2021-ben egy 1000 négyzetméteres területen.

A Duna-part mindössze egy perc sétával elérhető, melynek csodálatos hangulata nem csak a szemet, hanem a lelket is gyönyörködteti.

Az ingatlan kényelmet és luxust nyújt a festői Szentendre legnívósabb környékén. A magánélet és az összes szükséges kényelmi szolgáltatás elérhetőségének tökéletes kombinációját biztosítva.

A zöldövezeten és a Duna- part közelségén kívül, az épület különleges építészeti jegyei, belső tágas, napfényes terei teszik exkluzívvá az ingatlant.

A bejárati ajtón belépve egy tágas előtérbe érkezünk, melyből a hatalmas nappali, ebédlő és amerikai konyha nyílik.

A földszinten található továbbá egy hálószoba, gardrób, fürdőszoba és külön toalett.

A privát szféra megteremtésének köszönhetően az emeleten jelenleg két különálló élettér van biztosítva. Külön nappalikkal, hálószobákkal, fürdőszobákkal és tágas teraszokkal. Viszont a szerencsés kialakításnak köszönhetően, csekély ráfordítással könnyedén, akár további két plusz hálószoba is megvalósítható.

A nyári kikapcsolódást egy a nappaliból közvetlenül elérhető pihenő rész és a 3×8 méteres kültéri medence biztosítja. Tökéletes, akár a reggeli kávé elfogyasztásához, akár egy családi, baráti rendezvény helyszínéül.

Az udvarban található a három beállós összkomforttal ellátott garázs

Az épület energetikai ellátására a legmodernebb elektromos rendszerek lettek kiépítve. Így a tökéletes hő és villamosenergia kiszolgálás mellett az ingatlan rezsije kimondottan alacsony.

Az ingatlan nem árterületre és nem üdülő övezeti területre épült. Kivételes lehetőség a természet közelségét kedvelőknek, hiszen lehetetlen a Duna- parthoz közelebb élni az említett kritériumok betartása mellett.

IGAZI HAJÓS PARADICSOM!!

Kapcsolatfelvétel

Budapest 06-70-421-9189

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2021 Motor márka, hengerűrtartalom 111 Hozzáadva szept 15, 2024 Nézettség 25
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.